Τελευταίες Ειδήσεις

Αρκούδος στον Ασπροπόταμο… ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και κλέβει καρδιές
Η πιο όμορφη αρκούδα. Ίσως από τις πιο όμορφες φωτογραφίες αρκούδας στα ψηλά άγρια βουνά της Πίνδου. Στη σελίδα του Facebook aspropotamos από όπου κι ‘αλιευσαμε” τη δημοσίευση αναφέρονται τα ακόλουθα:


“Από την μικρή εμπειρία που έχουμε, φαίνεται για αρκούδος και μάλιστα σε άριστη κατάσταση. Τα αγρίμια αυξάνονται στα βουνά μας κι αυτό είναι αποτέλεσμα της αύξησης των θηραμάτων τους, αλλά και της απομάκρυνσης του ανθρώπου από τα βουνά.


Οι συναντήσεις πλέον με αρκούδες και λύκους είναι συχνές, στις περισσότερες των περιπτώσεων φεύγουν τρομαγμένα, το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς, ήρεμα να αποχωρούμε προς την αντίθετη κατεύθυνση.


Τόσο η περιέργεια και το ξάφνιασμα της αρκούδας, αλλά και η μοναδική απεικόνιση του φωτογράφου, μας έδωσαν αυτή την μοναδική φωτογραφία. Στον ορεινό παράδεισο του Ασπροποτάμου”.

📸 @evanpossley 👏


#brownbear #bearphotography #wildnature #purenature #mountainparadise #aspropotamos #pindusmountains #pindus #mountainrange #greekmountains #greenmountains #mindthemountains #keepitwild #wilderness #mountainstories #mountainlovers @arcturos @pindusmountains @aspropotamosgr


🌲🐻

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.