Τελευταίες Ειδήσεις

Ανοικτή εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στα Τρίκαλα·          Σε μία πολυπληθή συγκέντρωση Φίλοι και Μέλη της ΝΙΚΗΣ συναντήθηκαν στις 30 Ιουνίου στην Αίθουσα «ΑΗΔΟΝΙΑ» των Τρικάλων.

·         Έδωσαν το παρών με δυναμικές ομιλίες ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός(Δάσκαλος- θεολόγος- συγγραφέας) καθώς και άλλοι τέσσερις ομιλητές-στελέχη, μεταξύ των οποίων οι:

·         Ζώης Ζαρταλούδης | Δρ Γεωπονίας, Επιχειρηματίας

·         Νικόλαος Παπαδόπουλος| Δρ. Ιατρικής ΑΠΘ

·         Αλεξία Τάντση | Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων, Καθ. ξένων γλωσσών

·         Αθανάσιος Τσουγανάτος| Υποστράτηγος  ε.α

 

·         Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, είναι εντελώς ξεχωριστή πολιτική κίνηση, με συλλογική ηγεσία και σαφές, ολοκληρωμένο πολιτικό πρόγραμμα και αντικειμενικό σκοπό.

 

Με μεγάλη επιτυχία,  φίλοι και μέλη της «ΝΙΚΗΣ» συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, στην αίθουσα «ΑΗΔΟΝΙΑ» και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ομιλίες ενημέρωσης-παρέμβασης του προέδρου και στελεχών της Ομαιχμίας της ΝΙΚΗΣ. Στην αρχική εισήγηση της βραδιάς ο κ.Φώτιος Πάλλας(εκπαιδευτικός) μέλος της κοινότητας Τρικάλων της ΝΙΚΗΣ αντικαθιστώντας τον κ.Γεώργιο Αποστολάκη, επιτ.αντιπροέδρο του Αρείου Πάγου αναφέρθηκε στο μεγάλο θέμα της αποχής από τις κάλπες και στο πως η κομματοκρατία επέφερε τελμάτωση του πολιτικού βίου και κατέστησε τους ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ αδρανείς και αδιάφορους και κάλεσε σε συστράτευση και αφύπνιση όλους τους Έλληνες.

O κ.Παναγιώτης Καλαμπάκας(εκπαιδευτικός-φιλόλογος) μέλος της κοινότητας Τρικάλων, ανέλαβε ρόλο συντονιστή συστήνοντας τους ομιλητές στην σύναξη. Ο κ.Αθανάσιος Τσουγανάτος παίρνοντας  τον λόγο, τόνισε την συλλογικότητα της ΝΙΚΗΣ , και  το ότι η κατάργηση της κομματοκρατίας  θα έρθει από την  ενότητα όλων των καλοπροαίρετων  Ελλήνων. Η επόμενη  παρέμβαση αφορούσε στο πολύ σημαντικό ζήτημα της καταστροφής του πρωτογενούς τομέα και  βέβαια της ενεργειακής μας ανεπάρκειας και εξάρτησης από τρίτους. Ο δρ. Ζώης Ζαρταλούδης όντας άνθρωπος της πρώτης γραμμής, συνεχίζοντας την συνέχεια των ομιλιών  αναφέρθηκε εκτενέστατα σε μελέτες και στατιστικά στοιχεία που δείχνουν την σοβαρότητα του ζητήματος και έθεσε επί των τύπων των ήλων τους υπεύθυνους για όλα αυτά.

 Η κα. Αλεξία Τάντση έκανε εκτενή αναφορά στο φλέγον ζήτημα του ιερού δικαιώματος της αγέννητης ζωής και στο πως η ΝΙΚΗ με κοινωνικό πρόσωπο και περισσή ευαισθησία προγραμματίζει να σκύψει με σεβασμό και αγάπη σε  όλα τα θέματα για να προστατευθεί κάθε μητέρα από οποιαδήποτε επιρροή. Ο δρ. Ιατρικής κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος αποκάλυψε στο προσηλωμένο κοινό, πολλές από τις αιτίες της ανεπάρκειας της κυβέρνησης στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης των τελευταίων ετών.

Την εκδήλωση έκλεισε με μια φλογερή ομιλία ο πρόεδρος του Κινήματος κος. Νατσιός Δημήτριος. Κατακεραύνωσε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια ομιλία οι πραγματικοί  λόγοι που καταστρέφουν την πατρίδα μας, μολύνοντας την Ελληνική παιδεία και την οικογένεια. Έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα  ότι η ΝΙΚΗ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας, που εγγυάται την ενότητα όλων των Ελλήνων, αφού έχει συλλογική ηγεσία και ξεκάθαρο αντικειμενικό σκοπό, την κατάργηση της κομματοκρατίας. Γιατί εκτός των άλλων, η ΝΙΚΗ υπάρχει και αγωνίζεται από τον Λαό, με τον Λαό,  για τον Λαό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Τοπική Κοινότητα Τρικάλων

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.