Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΙΕΡΟΨΑΛΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ Ι. Μ. ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ

 


Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στον Νέο Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου πραγματοποιήθηκαν, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου οι εξετάσεις για το Πτυχίο Ιεροψάλτου του σχολικού έτους 2021-22.

            Πτυχίο Ιεροψάλτου έλαβαν οι απόφοιτοι:

1.ΖΑΧΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ 2.ΚΑΛΟΥΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ 3.ΜΑΝΤZIΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ME ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ. 4.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ 5.ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ 6.ΧΟΛΕΒΑΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ.

            Την εξεταστική επιτροπή αποτέλεσαν οι εξής: πρόεδρος ο πρωτ. Αθανάσιος Τύμπας, διευθυντής της Σχολής, μέλη οι καθηγητές της Σχολής: π. Σπυρίδων Σπύρου, κ. Ευθύμιος Σπύρου, κ. Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου και ο κ. Πολύκαρπος Τύμπας.

            Ο πρόεδρος της σχολής Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. κ. Χρυσόστομος και οι καθηγητές της σχολής εύχονται στους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία και καλή συνέχεια στις σπουδές τους στην Βυζαντινή Μουσική.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.