Τελευταίες Ειδήσεις

Κρήτη: Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου


Ο 44χρονος παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο Ρέθυμνο και φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία που διέπραξε. Ανάστατος ο Μυλοπόταμος στην Κρήτη από το έγκλημα…


Κρυβόταν όλο το βράδυ μετά το έγκλημα στο Ρέθυμνο και το πρωί αποφάσισε να παραδοθεί στους αστυνομικούς για τη δολοφονία του 22χρονου πατέρα. Ο Μυλοπόταμος παραμένει ανάστατος, με αστυνομικούς από ολόκληρη την Κρήτη, να έχουν σπεύσει στην περιοχή, καθώς υπάρχουν φόβοι για τη γέννηση ακόμα μιας βεντέτας μετά το φονικό. Οι έρευνες που είχαν προηγηθεί δεν είχαν αποδώσει και οι αστυνομικοί περίμεναν την επόμενη κίνηση του 44χρονου που αναζητούσαν. Αυτή έγινε το πρωί, όταν εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.




Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, ο 44χρονος προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στο Ρέθυμνο, συνοδευόμενος από έναν εκ των δυο συνηγόρων του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αστυνομικών και δικαστικών αρχών. Ο 44χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο πατέρα.


Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η αστυνομική προανάκριση συνεχίζεται, ενώ ο 44χρονος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα απόψε ή το αργότερο αύριο το πρωί. Από την πρώτη στιγμή η ευρύτερη περιοχή έχει τεθεί σε αστυνομικό κλοιό υπό τον φόβο τυχόν επεισοδίων και ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν και σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου στο σημείο, έχοντας περικυκλώσει τα σπίτια του 22χρονου θύματος και του 44χρονου φερόμενου ως δράστη, τα οποία μάλιστα είναι σε κοντινή απόσταση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.