Τελευταίες Ειδήσεις

Απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον Γιάννη Μπουτίνα για τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στην Καλαμπάκα


Μετά το έγγραφο που απέστειλα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχετικά με την κατάσταση του τερματικού σταθμού στην πόλη μας Καλαμπάκα , καθώς και τις αλλαγές των δρομολογίων για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας , το τμήμα της εμπορικής Διεύθυνσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απάντησε σχετικά .


Από πλευράς μου καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη , θα ακολουθήσει υπενθύμιση στην εταιρεία ΟΣΕ που έχει την διαχείριση των υποδομών για την άμεση ανακαίνιση του τερματικού σταθμού της Καλαμπάκας, όπου καθημερινά διακινούνται εκατοντάδες τουρίστες και όσον αφορά τα δρομολόγια θα ακολουθήσει ενημέρωση προς τους ενδιαφερομένους να προβούν στις προτεινόμενες διορθώσεις / αλλαγές .


Ευχαριστώ το κ Αντωνίου για την άμεση απάντηση και συνεχίζουμε με τον Χρήστο Μιχαλάκη να διεκδικούμε το καλύτερο γι αυτόν τον τόπο .


Γιάννης Μπουτίνας


Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού


Περιφέρειας Θεσσαλίας


 


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Προς Διευθύνοντα Σύμβουλο Δ.Σ. ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Αγαπητέ κε Διευθύνοντα,


Όπως πολύ καλά γνωρίζετε με την  επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα , αυξήθηκε η πληρότητα σε κάθε δρομολόγιο και στη γραμμή προς Μετέωρα  η αναλογία τουριστών σε σχέση με το σύνολο των επιβατών , αγγίζει το 90%  . Ο τερματικός σταθμός της Καλαμπάκας , ο πλέον τουριστικός σταθμός θα πρέπει να αποτελεί στολίδι  και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των επιβατών αυτών , που εμπιστεύονται τη σιδηροδρομική γραμμή για τις μετακινήσεις τους .


Αυτή τη στιγμή , ο σταθμός και οι τουαλέτες αυτού χρήζουν άμεσης ανακαίνισης και επέκτασης (οι τουαλέτες-εφόσον υπάρχουν μόνο μια ανδρών και μια γυναικών ) . Στο κτίριο του σταθμού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πτώσης σοφάδων και οικοδομικών υλικών και στις τουαλέτες τα είδη υγιεινής είναι σε άθλια κατάσταση και οι αποχετεύσεις μόνιμα βουλωμένες  .


Σας παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα του θέματος ,γιατί η τουριστική περίοδος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς ,είναι άδικο να χαλάσει από μικρά θέματα τα οποία μπορούν να ξεπεραστούν .


Παράλληλα , με την ευκαιρία της επιστολής μου σας κάνω γνωστό ότι με την αλλαγή των δρομολογίων , οι κάτοικοι της Περ. Ενότητας Τρικάλων είναι αδύνατο να μεταβούν στην Αθήνα για διεκπεραίωση υποθέσεων τους χωρίς διανυκτέρευση . Ζητούμε να επανέλθει η πρωινή γραμμή προς Αθήνα και να υπάρχει ανταπόκριση με το «ασημένιο βέλος ¨στο Παλαιοφάρσαλο , που τώρα η αναμονή ξεπερνά τις 2 ώρες . Επίσης καλό θα ήταν να εξεταστεί ένα απευθείας δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη .


Με εκτίμηση  


ΜΠΟΥΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ  – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.