Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστούμε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας για την επίσκεψη



Την Παρασκευή 3 Ιουνίου είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Βιβλιοθήκη την Α΄ Τάξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας. Οι μικροί μας φίλοι ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους της Βιβλιοθήκης, ενημερώθηκαν για τον κανονισμό λειτουργίας, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες που μπορούν να συμμετέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν και στην επετειακή έκθεση «Η ξυλογλυπτική θυμάται το 1821», όπου αναγνώρισαν όλες τις προσωπογραφίες των ηρώων και είδαν από κοντά την ομορφιά της τέχνης των ξυλόγλυπτων έργων. Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ρομποτικής WeDo 2.0 και να φτιάξουν τα δικά τους ρομπότ, κάνοντας μια πρώιμη εισαγωγή στον κόσμο του προγραμματισμού. Έπειτα, έπαιξαν εκπαιδευτικά παιχνίδια στο διαδραστικό πίνακα, ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά Α΄ Δημοτικού, και εξοικειώθηκαν με το χώρο και τη παιδική συλλογή διαβάζοντας αγαπημένους τίτλους.

Τα παιδιά κατανόησαν τη σημασία του να είσαι μέλος της Βιβλιοθήκης του τόπου σου και υποσχέθηκαν να μας επισκεφθούν ξανά σύντομα!

Ευχαριστούμε τις εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία!

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.