Τελευταίες Ειδήσεις

Τελετή λήξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας



Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή αποχαιρετισμού της ΣΤ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.


   Είχε προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα στον αύλειο χώρο του σχολείου εκδήλωση με τραγούδια, χορούς και αθλοπαιδιές απ’ όλες τις τάξεις του σχολείου. Τα παιδιά τραγούδησαν, χόρεψαν και μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους με τους συμμαθητές τους σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης.  


   Στην όμορφη εκδήλωση αποχαιρετισμού των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης συμμετείχαν και οι μαθητές της Ε’ τάξης του σχολείου.  Συγκινητικές οι  ομιλίες και ο χαιρετισμός από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Χρήστο Καραγεώργο προς τους αποφοιτήσαντες μαθητές και παρευρισκόμενους γονείς, καθώς και από την δασκάλα της τάξης κα Γραμμάτη Θεοδώρα.


   Χαιρετισμό με ευχές απηύθυνε επίσης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου κ. Βλάχος Αθανάσιος και η εκδήλωση έλαβε τέλος με την βιντεοπροβολή όμορφων στιγμών από την 6ετή φοίτηση των μαθητών στο Δημοτικό και την παραλαβή αναμνηστικών δώρων από τη Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων κα Παπαβασιλείου Ζωή.


   Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή του αποχαιρετισμού για δυο εκπαιδευτικούς του σχολείου, την κα Καραφύλλα Αικατερίνη και την κυρία Αβραμιώτη Γεωργία οι οποίες συνταξιοδοτούνται.


   Ο Διευθυντής του σχολείου εύχεται στους αποφοιτήσαντες μαθητές καλή συνέχεια στη νέα τους σχολική ζωή στο Γυμνάσιο και στους υπόλοιπους μαθητές καλό καλοκαίρι.


   Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. ΤΟΥ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο που κατά την απελθούσα σχολική χρονιά, βοήθησε τη σχολική μονάδα στο μέγιστο με σημαντικά και ποιοτικά έργα αναβάθμισης με διάφορες χορηγίες και ανταποκρίθηκε άμεσα σε ότι του ζητήθηκε.


                                     Με εκτίμηση


Ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας


                               Χρήστος Καραγεώργος



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.