Τελευταίες Ειδήσεις

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «WORLD TOURISM EXPO»


ΠΡΟΣΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Ένα μέγιστης σημασίας γεγονός για την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα και διεθνώς, με άλλη μία συμμετοχή του δήμου Μετεώρων, σε συνέχεια της πετυχημένης παρουσίας του στη διεθνή έκθεση GREEK PANORAMA στο Ζάππειο το Νοέμβριο του 2019, ανοίγει τις πύλες του, για να σηματοδοτήσει τη φυγή προς τα εμπρός της βαριάς βιομηχανίας της χώρας στη μετα-Covid περίοδο.

Πρόκειται για τη διεθνή τουριστική έκθεση World Tourism Expo (wte) η οποία θα διεξαχθεί στις 13 με 15 Μαΐου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (φωτό).

Στη wte ενώνουν τις δυνάμεις τους ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί προορισμοί, ο Θεματικός Τουρισμός, η Γαστρονομία και ο Οίνος.

Ο δήμος Μετεώρων έχοντας αλλάξει τα δεδομένα στον τουρισμό με τον τομέα τουρισμού να ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του δήμου στην εν λόγω έκθεση με δικό του περίπτερο, καλεί όσους παραγωγούς τοπικών προϊόντων και οίνου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν προβάλλοντας τα προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους και να επικοινωνήσουν με τον τομέα τουρισμού του δήμου Μετεώρων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 24323 50230 και 6972773722, υπόψιν κ. Νικολογιάννη Σπύρου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.