Τελευταίες Ειδήσεις

Γ. Ραγκούσης στη Βουλή : "Απόψε τελειώνει ο ρόλος σας ως αντιπολίτευση της αντιπολίτευσης, αλλά δεν θα τελειώσει ο γολγοθάς που ανεβαίνει ο ελληνικός λαός και οι ελληνικές επιχειρήσεις με τους λογαριασμούς ρεύματος."

 


"Απόψε τελειώνει ο ρόλος σας ως αντιπολίτευση της αντιπολίτευσης, αλλά δεν θα τελειώσει ο γολγοθάς που ανεβαίνει ο ελληνικός λαός και οι ελληνικές επιχειρήσεις με τους λογαριασμούς ρεύματος."


Σημεία τοποθέτησης του Γ. Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Σ/Ν "Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Δικαιοσύνης του Κράτους του Κατάρ".



-Είστε μια ξέπνοη κυβέρνηση που έχει στερέψει και το μόνο που φέρνει στη Βουλή είναι κυρώσεις διεθνών συμφωνιών.


-Όμως τα πλήγματα που επιφέρεται στο κράτος δικαίου δεν έχουν στερέψει.



-Πού είναι η κύρωση της ευρωπαϊκής οδηγίας για τους προστατευόμενους μάρτυρες ;


-Τι έχετε να πείτε για την έκθεση της ΟΥΝΕΣΚΟ που είναι κι αυτή (όπως και των δημοσιογράφων χωρίς σύνορα) κόλαφος για την ελευθερία της έκφρασης στην Ελλάδα, αναφορικά τόσο με το ιδιωτικό πεδίο, όσο και και σχετικά με τη δημόσια ΕΡΤ;


-Τέλος, απόψε που θα ανακοινώσετε κάποια δις € από «λεφτόδενδρα» τελειώνει ο ρόλος σας ως αντιπολίτευση της αντιπολίτευσης, αλλά δεν θα τελειώσει ο γολγοθάς που ανεβαίνει ο ελληνικός λαός και οι ελληνικές επιχειρήσεις με τους λογαριασμούς ρεύματος.

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.