Τελευταίες Ειδήσεις

Αρωγοί στις αθλητικές διοργανώσεις Περιφέρεια Θεσσαλίας και Π.Ε. ΤρικάλωνΈνα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός θα φιλοξενηθεί το διήμερο 7 και 8 Μαΐου στα Τρίκαλα με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων, με τους συμμετέχοντες αθλητές να ξεπερνούν τους 130.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων - Κορασίδων, Παμπαίδων - Παγκορασίδων, Μίνι Παμπαίδων - Μίνι Παγκορασίδων, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία ΕΦΟΕπΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης), με τη συνεργασία του ΦΑΣΤ («Φιλόδοξος» Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων), οι αθλητές του οποίου θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 09:00 - 20:00 και την Κυριακή 8 Μαΐου 09:00 - 14:30.

Με αφορμή την διοργάνωση ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης υπογράμμισε πως «τα Τρίκαλα επανέρχονται, μετά την περίοδο της πανδημίας, στο επίκεντρο σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων. Η Π.Ε. Τρικάλων, με την αμέριστη συνδρομή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, συνεχίζει να στηρίζει τις αθλητικές εκδηλώσεις, να στέκεται έμπρακτα στο πλευρό όλων όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό. Βρισκόμαστε στο πλευρό της νέας γενιάς, επενδύοντας σε νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, αναβαθμίζοντας τις ήδη υπάρχουσες και στηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητών. Είμαι, βέβαιος, πως και αυτή η διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία».Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.