Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Δήμος Μετεώρων αλλάζει τα δεδομένα στον "χάρτη" του τουρισμού

Η επανεκκίνηση του τουρισμού συνοδεύτηκε από την έναρξη της διεθνούς έκθεσης τουρισμού «WORLD TOURISM EXPO» η οποία άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022. Οι εργασίες της έκθεσης ξεκίνησαν με την τελετή των εγκαινίων, παρουσία της Προέδρου του ΕΟΤ κας Γκερέκου και του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη.

Ο δήμος Μετεώρων συμμετέχει ενεργά με αυτόνομο περίπτερο, αποτελώντας μία από τις πιο ηχηρές παρουσίες στο χώρο της έκθεσης.

Η ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού Κ. Λύπα Δημήτριο, τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα Τουρισμού και Οικονομικών κ. Νικολογιάννη Σπύρο, τον εργαζόμενο στο δήμο και πιστοποιημένο συνοδό βουνού κ. Κόνη Χρήστο και τις τελειόφοιτες του τμήματος τουρισμού Καλαμπάκας του Δ.ΙΕΚ Τρικάλων κκ. Ήλη Μαρίνα και Λιατσικούρα Ελένη, στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας της νυν δημοτικής αρχής με τις εκπαιδευτικές δομές που ενισχύουν και προάγουν τον τουρισμό.

Ο δήμος Μετεώρων συνεχίζει τις δράσεις – επαφές με στελέχη της τουριστικής αγοράς ενημερώνοντας παράλληλα και τους επισκέπτες, με αδιάλειπτο στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Για το σύνολο των ενεργειών που ο δήμος Μετεώρων θα προβεί κατά τη λειτουργία της έκθεσης, θα ακολουθήσει πλήρης ενημέρωση.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.