Τελευταίες Ειδήσεις

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο Power & Gas Supply Forum (video)

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο 3ο Power & Gas Supply Forum, που διοργάνωσε το energypress.gr, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, αναφέρθηκε στα ισχυρά αποτελέσματα της Εταιρείας κατά το προηγούμενο έτος και τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας για το 2022, όπως πιστοποιούν τα θετικά μεγέθη του α’ τριμήνου σε ευθυγράμμιση με τους στόχους βιωσιμότητας.


Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συνεχίζει με συνέπεια την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος για την ανάπτυξη βιώσιμων υποδομών.  Υποδομές, οι οποίες είναι έτοιμες να υποδεχθούν τη σταδιακή ενσωμάτωση των ανανεώσιμων αερίων, όπως το βιομεθάνιο σήμερα και μελλοντικά το υδρογόνο.

Στη συνέχεια, ο κ. Μπακούρας ανέδειξε την ανάγκη κοινής δράσης μεταξύ των διαχειριστών δικτύων διανομής ώστε να υλοποιηθούν νέες στοχεύσεις της ενεργειακής πολιτικής όχι μόνο σε εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο. Σε εναρμόνιση με το σχέδιο δράσης RepowerEU για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης, θα πρέπει να τεθούν ειδικοί στόχοι για την παραγωγή βιομεθανίου στη χώρα και να ενισχυθεί η συνεργασία των εμπλεκόμενων μερών στην εφοδιαστική αλυσίδα. Όπως τόνισε, οι απειλές από την ενεργειακή κρίση, αλλά και οι προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης επιτάσσουν την επιτάχυνση των προσπαθειών για την επίτευξη των Εθνικών και Κοινοτικών στόχων.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στον κάτωθι σύνδεσμο:

3ο POWER & GAS SUPPLY FORUM | Λεωνίδας Μπακούρας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.