Τελευταίες Ειδήσεις

Στο Δημοτικό Σχολείο στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο με τους μαθητές και τους δασκάλους ο Θανάσης Λιούτας





Με μεγάλη χαρά και τιμή αποδέχθηκε την πρόσκληση των μαθητών και των δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας.

 

Το πρωί της 15ης Απριλίου του 2022, ο Θανάσης Λιούτας βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο, στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, όπου και πραγματοποιήθηκε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και όμορφη συζήτηση, με τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους.

 

Οι μαθητές έδειξαν το μεγάλο τους ενδιαφέρον για τα κοινοβουλευτικά πράγματα και συγκεκριμένα για τις υποχρεώσεις ενός βουλευτή. Ερωτήσεις για τις διαδικασίες της Βουλής και συνολικά για το έργο ενός πολιτικού, τέθηκαν από τα παιδιά.

 

Ιδιαίτερο και μεγάλο επίσης ήταν το ενδιαφέρον των μαθητών σχετικά με την ενασχόληση με τη γη και συνολικά με την πρωτογενή παραγωγή. Γνωρίζοντας τα παιδιά την επαγγελματική πορεία του κ. Λιούτα, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το επάγγελμα του γεωπόνου, για την παραγωγή και συνολικά για τις διαδικασίες και τα οφέλη του πρωτογενούς τομέα.

 

Ο Θανάσης Λιούτας εξήγησε στα παιδιά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και περιέγραψε το κοινοβουλευτικό πρόγραμμα ενός βουλευτή, ενώ παράλληλα τους μίλησε για την πρωτογενή μας παραγωγή, για τον τρόπο που συνδέεται με το σύνολο της οικονομίας μας, καθώς και  για τη σκληρή και πολύ σημαντική εργασία των αγροτών, των γεωργών και των κτηνοτρόφων του τόπου μας.

 

Ο Τρικαλινός Βουλευτής περιέγραψε στους μαθητές τα πολλά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας αναφορικά με την πρωτογενή παραγωγή, τόσο ο κάμπος, όσο και ο ορεινός μας όγκος, εστίασε στον όμορφο και πολύ παραγωγικό τόπο των παιδιών, στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο και στην ευρύτερη εκεί περιοχή, και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων και η σκληρή δουλειά από όλους, είναι το εισιτήριο για ένα πολύ όμορφο μέλλον για όλους.

 

Ο Τρικαλινός Βουλευτής συνεχάρη τα παιδιά για το μεγάλο τους ενδιαφέρον, καθώς και το σύνολο της διεύθυνσης του σχολείου και των δασκάλων για το πολύτιμο και σημαντικό  έργο που επιτελούν. Ο Θανάσης Λιούτας ευχαρίστησε  για την όμορφη και ζεστή φιλοξενία και δεσμεύθηκε να είναι πάντα δίπλα τους και μάλιστα στο σύντομο μέλλον να επαναληφθεί η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση και συζήτηση.

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.