Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχία της Ασφαλείας Τρικάλων -Στη φάκα αρχαιοκάπηλοι με πανελλήνια δράση -Συλλήψεις και σε άλλες πόλεις-Έρευνα σε ξενοδοχείο της Καλαμπάκας




Στη σύλληψη  αρκετών ατόμων, με την κατηγορία της παράβασης του νόμου «περί προστασίας των αρχαιοτήτων», προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές τόσο  στα Τρίκαλα όσο και γενικότερα στην Ελλάδα σήμερα το απόγευμα. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του "meteoravoice", στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν αρχαία αντικείμενα μεγάλης αξίας ενώ εμπλέκονται κάποιοι από αυτούς και σε άλλη δραστηριότητα . Η σοβαρή και μεθοδευμένη αξιοποίηση πληροφοριών αλλά και η συνεργασία των Τρικαλινών αστυνομικών με συναδέλφους από άλλους νομούς είχε ως αποτέλεσμα τα μέλη της σπείρας να πέσουν στα χέρια των διωκτικών αρχών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι εκ των συλληφθέντων εντοπίστηκαν και στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Δήμου Μετεώρων από τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων και μετά από στενή παρακολούθηση τους πέρασαν χειροπέδες ενώ οι άνδρες της ασφάλειας έκαναν έφοδο και εξονυχιστική έρευνα σε ξενοδοχείο της Καλαμπάκας.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται με έντονο ρυθμό και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και νέα συλλήψεις τις επόμενες ώρες ή ημέρες καθώς το κύκλωμα των αρχαιοκαπήλων είχε απλωμένα τα σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.