Τελευταίες Ειδήσεις

Θεματικό εργαστήριο: παρουσίαση του βιβλίου «Μικρές Λαζαρίνες»


Την Δευτέρα 11 Απριλίου στις 3:30 μ.μ., στο πλαίσιο του θεματικού εργαστηρίου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Όλγας Γκαραγκούνη-Σκόδρα με τίτλο «Μικρές Λαζαρίνες». Θέμα του βιβλίου είναι τα έθιμα της πατρίδας μας, τα σχετικά με τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα, και όσα προηγούνται αυτής.

Σας περιμένουμε στη Βιβλιοθήκη να μάθουμε για το θαύμα της ανάστασης του Λαζάρου, να τραγουδήσουμε τα κάλαντα του Λαζάρου και να ζωγραφίσουμε τη Μικρή Λαζαρίνα! Για την καλύτερη ζωγραφιά θα υπάρχει μια έκπληξη!

Η Όλγα Γκαραγκούνη-Σκόνδρα, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα όπου και κατοικεί μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά. Σπούδασε Αγγλική και Ελληνική Φιλολογία στο ΕΚΠΑ. Έκανε μεταπτυχιακό στην Κοινωνιογλωσσολογία (MPhil) στο Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου (Trinity College), ενώ συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διδακτική της Αγγλικής γλώσσας (MSc) στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε υποτροφίες από το ΙΚΥ, την Ιρλανδική Κυβέρνηση και την DAAD. Εργάζεται ως Καθηγήτρια στα Εκπαιδευτήρια «Η Ελληνική Παιδεία» και στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Οι «Μικρές Λαζαρίνες» είναι το πρώτο της παιδικό βιβλίο. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φθόγγος και έχει βραβευτεί από την Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.