Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας του Αποστόλη Αθανασούλα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο
Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει η Καλαμπάκα και ο Δήμος Μετεώρων δεν μπορούν να παραμένουν αμέτοχοι των εξελίξεων. Ανοίγονται μπροστά μας μεγάλες ευκαιρίες και με την ολοκλήρωση βασικών έργων υποδομής όπως ο Ε-65, η περιοχή μας καθίσταται κόμβος ανάπτυξης και δημιουργίας. Την ευκαιρία αυτή δε μπορούμε να τη χάσουμε. Δεν επιτρέπεται. Αφήνουμε στην άκρη τη μίζερη λογική που κράτησε καθηλωμένη την περιοχή μας τα προηγούμενα χρόνια και παίρνουμε τις τύχες στα χέρια μας.

Συντάσσομαι λοιπόν στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου ο οποίος έρχεται με ολοκληρωμένες προτάσεις και διάθεση για πολλή δουλειά να δώσει στην πόλη, στα χωριά, στο Δήμο Μετεώρων τη νέα πνοή που χρειάζονται. Στις εκλογές του 2023 θα είμαι και εγώ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συμμετέχοντας στη συλλογική προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στον τόπο μας. Μαζί μπορούμε και μαζί θα τα καταφέρουμε.

 

 Αποστόλης Αθανασούλας

 Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

 

 

 

 

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ

Ο Αποστόλης Αθανασούλας γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην Καλαμπάκα. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Κανάτα και πατέρας μιας κόρης.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας και στη συνέχεια πήρε το Πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ΤΕ από το ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Από το 2007 ασκεί το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, αναλαμβάνοντας ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Το 2013 επέκτεινε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στον τομέα του εμπορίου , ανοίγοντας δυο εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Είναι γνωστή σε όλους η αγάπη και η προσφορά του στον αθλητισμό.

Το 2008 υπήρξε ιδρυτικό μέλος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΣ «Αρης Περιστέρας», ενώ διετέλεσε και πρόεδρος αυτής.

Το 2015 αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός στην ιστορική ομάδα μπάσκετ της πόλης «ΑΟΚ» και μέχρι σήμερα είναι μέλος της Διοίκησης της.

Ενεργός επίσης και στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, με πλούσια εθελοντική δράση σε εκδηλώσεις του Δήμου καθώς και σε διοργανώσεις τοπικών φορέων.

Αποτελεί μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου «Αιγίνιον-Κοιτίδα Πολιτισμού»

Το 2018 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας , θέση την οποία κατέχει ως και σήμερα, όπως επίσης και του αντιπροσώπου του συλλόγου στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.