Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ.


Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 27 Απριλίου 2022,  στο γραφείο του κ. Δημάρχου Θεόδωρου Αλέκου το νέο ΔΣ Συλλόγου Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων Ν. Τρικάλων . Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του ΔΣ κα Κατερίνα Πλακιά Κ.Υ Φαρκαδόνας, η αντιπρόεδρος Λίτσα Τσεργούλα Κ.Υ Καλαμπάκας και η Γραμματέας Πολυξένη Νομικού ΚΥ Πύλης .Επίσης, παρόν στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γιώργος Παπανικολάου και ο πρόεδρος ΔΣ κ. Νίκος Φωλίνας.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα όπου  ο Δήμαρχος συνεχάρη το νέο σώμα του ΔΣ , ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους καθώς και για μια άριστη συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι των Κέντρων Υγείας ενώ η πρόεδρος αιτήθηκε οικονομική ενίσχυση για την προμήθεια εξοπλισμού και βελτίωση δομών και  συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας. Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε πως βρίσκεται στο πλευρό τους και δεσμεύτηκε στην υλοποίηση των αιτημάτων τους με σκο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.