Τελευταίες Ειδήσεις

Σχεδόν 60.000, τα βιβλία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων


Αυξάνονται και πληθαίνουν τα βιβλία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων. Με τις πολύ πρόσφατες (αρχές της εβδομάδας) παραλαβές, ο αριθμός τους ανέρχεται σε 59.438. Ένα βήμα πριν τις 60.000, αριθμός ιδιαίτερα σημαντικός και άκρως ικανοποιητικός. Η μακρά ιστορία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και η συνεχής και πλούσια προσφορά της στην πνευματική ζωή των Τρικάλων, αποτελεί εχέγγυο για ενίσχυση συνολικότερα της πολιτιστικής δράσης.

Τα βιβλία, ως τμήμα αυτής της δράσης, «εκτείνονται» σε πλήθος τομέων και η πρόσφατη προμήθειας άλλων 250 βιβλίων, εμπλούτισε τους τομείς αυτούς:: λογοτεχνία ελληνική και ξένη, αστυνομική λογοτεχνία, φιλοσοφία, ψυχολογία, κοινωνικά θέματα, θρησκεία, αστρονομία, μαγειρική – ζαχαροπλαστική.
Μαζί με την ιστορία, το ξενόγλωσσο τμήμα, τα σπάνια βιβλία, το παιδικό τμήμα, το αναγνωστήριο, το
media lab
, το αρχείο εφημερίδων, τη δωρεάν χρήση υπολογιστών, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων αποτελεί μια πραγματική όαση πολιτισμού. Στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου «Αθανάσιος Τριγώνης» και με έναν άπλετο χώρο – αυλή πολιτισμού, που συνδυάζει ξεκούραση και δράσεις, τα Τρίκαλα και η Δημοτική Βιβλιοθήκη εστιάζουν ακόμη περισσότερο στον πολιτισμό, μετά τη διετή νηνεμία, ελέω πανδημίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.