Τελευταίες Ειδήσεις

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας




Στην επίσημη τελετή έναρξης του διεθνούς ποδηλατικού γύρου Ελλάδας παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παπανικολάου Γεώργιος και είχε την ευκαιρία για μια σειρά συναντήσεων και συνομιλιών με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αυγενάκη Λευτέρη, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αμυρά Γεώργιο καθώς και με εκπροσώπους Δήμων.

Η Ελλάδα μπαίνει στο επίκεντρο της διεθνούς αγωνιστικής ποδηλασίας με τη διεξαγωγή του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας (27/4-1/5 Μαΐου 2022).

Προτεραιότητα του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας είναι μαζί με την ανάπτυξη της αγωνιστικής ποδηλασίας στην χώρα να μπουν και τα θεμέλια στην ελληνική κοινωνία να εμπεδώσει μία ποδηλατική συνείδηση σημαντική σε μια περίοδο κλιματικής και ενεργειακής κρίσης.

Την έναρξη έδωσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αυγενάκης Λευτέρης ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Για την Αθλητική Εξωστρέφεια της χώρας διεκδικώντας τη θέση που της αρμόζει στο παγκόσμιο αθλητικό γίγνεσθαι! Τα τελευταία 2,5 χρόνια, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, δώσαμε κι άλλες διαστάσεις στον Αθλητισμό, αγκαλιάζοντας όλα τα αθλήματα, ανεξαιρέτως δημοφιλίας. Εργαζόμαστε για μια νέα αθλητική στρατηγική, την πρώτη συγκροτημένη και ολοκληρωμένη στην ιστορία της χώρας.

Η φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων αποτελεί το καλύτερα επενδυμένο κεφάλαιο για την τουριστική προβολή της Ελλάδας, διότι συμβάλει στην ενίσχυση των τοπικών οικονομιών. Η φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων στέλνει επίσης, σπουδαία κοινωνικά μηνύματα, επικοινωνώντας δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Πιστεύουμε στον εθελοντισμό. Μετά από 17 χρόνια, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και την τεράστια επιτυχία της συμμετοχής των εθελοντών, αναγνωρίζουμε τον πολύτιμο ρόλο τους.»

Η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα θα γίνει από τηλεοπτικούς σταθμούς μεγάλου κύρους και στις πέντε ηπείρους γεγονός που θα φέρει την πόλη μας στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων ανά την υφήλιο.

Από πλευράς του Δήμου πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε η εκδήλωση να επιφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος της περιοχής μας και των συνδημοτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.