Τελευταίες Ειδήσεις

Σημαντική συνάντηση στην έδρα της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για το φυσικό αέριο στη Καλαμπάκα


Συνάντηση με την Διευθύντρια της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Έφη Καλογήρου, στα γραφεία της επιχείρησης στη Λάρισα, είχαν πρόσφατα ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Μετεώρων Γιώργος Παπανικολάου και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων Νίκος Βαλομάνδρας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επέκταση του φυσικού αερίου στη πόλη της Καλαμπάκας, ώστε να καλυφθεί στο 100 %, αλλά και σε γειτονικές περιοχές όπως το Καστράκι κλπ.

Μέσα στα άμεσα σχέδια της δημοτικής αρχής Μετεώρων είναι η σύνδεση των σχολείων όλων των βαθμίδων με το φυσικό αέριο, με τον Αντιδήμαρχο Μετεώρων να θέτει ως αίτημα στην Διευθύντρια της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, την χορηγία εκ μέρους της εταιρείας σε κάποια σύνδεση σχολικής μονάδας, ένα αίτημα το οποίο θα εξεταστεί και θα προχωρήσει ανάλογα το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά του ο Προέδρος των υδραυλικών Νίκος Βαλομάνδρας, ευχαρίστησε θερμά τόσο την κ. Καλογήρου όσο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Λεωνίδα Μπακούρα για την στενή και αγαστή συνεργασία, υπογραμμίζοντας παράλληλα στους καταναλωτές να επιλέγουν για τις εργασίες φυσικού αερίου, πιστοποιημένους αδειούχους εγκαταστάτες υδραυλικούς.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.