Τελευταίες Ειδήσεις

Ελικοδρόμιο στην Καλαμπάκα


 Ενδιαφέρον για την κατασκευή ελικοδρομίου στην Καλαμπάκα εκδηλώθηκε από επενδυτές που θέλουν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες υποδομές για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου που λείπει από την περιοχή και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα για τους VIP επισκέπτες της.

Αυτό αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του "Meteoravoice" βάσει των οποίων εκπρόσωπος τους,  πιλότος ελικοπτέρων που αντλεί την καταγωγή του από τον γειτονικό νομό Γρεβενών επισκέφτηκε το πρωί  της Δευτέρας το Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο και τον ενημέρωσε σχετικά για την πρόθεσή του να γίνει η κατασκευή ελικοδρομίου στην Καλαμπάκα.


Μετά την αρχική ενημέρωση που είχε ο Δήμαρχος παρουσία και του Αντιδημάρχου κ. Νικολάου Μπαντανίκα ξενάγησαν τον εκπρόσωπο των επενδυτών στην παραποτάμια περιοχή του Πηνειού στην Διάβα η οποία αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για την κατασκευή του ελικοδρομίου και τις πιθανές εκτάσεις που ανήκουν στο Δήμο οι οποίες θα μπορούσαν να διατεθούν για το σκοπό αυτό.

Για το σκοπό αυτό από πλευράς Δημάρχου θα ζητηθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες παραχώρησης έκτασης για δημιουργία-κατασκευή ελικοδρομίου και σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές να κινηθεί η σχετική διαδικασία αδειοδότησής του.

Οπότε το επόμενο διάστημα αναμένεται μια νέα συνάντηση προκειμένου να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες εφ΄ όσον είναι έτοιμες και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου που μέσω του Δημάρχου επιθυμούν να λάβει σάρκα και οστά η υλοποίηση του έργου το οποίο είναι βέβαιο πως θα αποφέρει σημαντικά οφέλη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.