Τελευταίες Ειδήσεις

Χρήστος Μιχαλάκης: Αρωγοί στο έργο των εργαζομένων σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία



Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων Νομού Τρικάλων.

Στη συνάντηση, παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα, τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν την λειτουργία των Κέντρων Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων, που αποτελούν ένα ζωτικό κομμάτι του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σε δήλωσή του ο Χρήστος Μιχαλάκης στάθηκε ιδιαίτερα στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει για τον πολίτη η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, συγχαίροντας το σύνολο του προσωπικού για το έργο τους, ενώ επισήμανε πως «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ, βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων των Κ.Υ. και των Π.Ι., οι οποίοι επιτελούν με υποδειγματικό τρόπο το έργο τους. Με συνεχείς παρεμβάσεις, που στόχο έχουν την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, αλλά και ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών υγείας προς τον πολίτη».

Στην συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατερίνα Πλακιά, η Αντιπρόεδρος κ. Πολυξένη Νομικού και η Γραμματέας κ. Ευαγγελία Τσεργούλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.