Τελευταίες Ειδήσεις

Βόλος: 13χρονη προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή μετά από απόπειρα βιασμού


Συγκλονίζει η υπόθεση της 13χρονης στο Βόλο, που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της μετά την απόπειρα βιασμού που υπέστη. Την έσωσαν την τελευταία στιγμή η 11χρονη αδερφή της και μια φίλη της.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-thessalia.gr , η εισαγγελέας έχει παραγγείλει και δεύτερη προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.


Σημειώνεται ότι η πρώτη προκαταρκτική εξέταση αφορά στη διερεύνηση των αδικημάτων της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της απόπειρας γενετήσιας πράξης με ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με χειρονομίες και προτάσεις, με παθούσα νεότερη των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση.


 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και προκαλούν σοκ, η 13χρονη φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, στα τέλη του περασμένου Ιουνίου με κουζινομάχαιρο, το οποίο, όπως αναφέρεται σχετικά στη συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά, είχε μήκος 25 εκατοστά και ήταν οδοντωτό.


 

Το σοκαριστικά SMS

Η ανήλικη είχε αφήσει πίσω της ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε στην αδελφή της τους λόγους που την οδηγούσαν στην αυτοκτονία. Η 11χρονη αδελφή της, η οποία εμφανίστηκε τη στιγμή που η 13χρονη προσπαθούσε να βάλει τέλος στη ζωή της, την απέτρεψε. Καθοριστικός ήταν ο ρόλος και μιας φίλης της που της έστελνε μέχρι την τελευταία στιγμή μηνύματα στο κινητό. 


«Αυτό το γράφω, για να ξέρεις ότι μέχρι εδώ άντεξα… Καλύτερα να πεθάνω, παρά να συνεχίσω να ζω εδώ μέσα… Επίσης να πεις στους φίλους μου, ότι τους αγαπώ πολύ!», έγραφε μεταξύ άλλων -σύμφωνα με το e-thessalia.gr, σε γραπτό μήνυμα προς την αδελφή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.