Τελευταίες Ειδήσεις

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Rapid test στο Δήμο Μετεώρων


Ο Δήμος Μετεώρων σε συνεννόηση  με τον Επικεφαλής των κλιμακίων του  Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ( ΕΟΔΥ) Ν. Τρικάλων  κ. Κουτσονάσιο Ιωάννη , συνεχίζουν  τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19  (Rapid Test) αυτή την εβδομάδα  στην πλατεία της Καλαμπάκας  στο πλαίσιο πρόληψης και ασφάλειας της δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα  για την εβδομάδα 28/2 – 5/3 , διαμορφώνεται ως εξής :

·       Δευτέρα 28/2

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

·       Τρίτη  1/3

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

·       Τετάρτη 2/3

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

·       Πέμπτη 3/3

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

·       Παρασκευή 4/3

Καλαμπάκα  08:00-11:00  ( κεντρική πλατεία)

·       Σάββατο 5/3

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

 

 

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε test  θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον  ΑΜΚΑ  τους και να προσέρχονται  φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ , όλοι οι ανήλικοι πολίτες  κάτω των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από  γονέα ή να προσκομίζουν την υπεύθυνη δήλωση που να βεβαιώνεται η συγκατάθεση των γονέων τους.

Οι μαθητές που έρχονται μαζικά με την βεβαίωση από το σχολείο τους ,θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον καθηγητή του σχολείου , ο οποίος θα πρέπει να έχει λάβει την συγκατάθεση των γονέων  και να το βεβαιώνει με υπεύθυνη δήλωση.

Υπενθυμίζουμε , πως σύμφωνα με τους ειδικούς ,πρέπει να συνεχίζουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί  τηρώντας όλα τα  μέτρα προστασίας  καθώς και να χρησιμοποιήσουμε το μοναδικό όπλο που έχουμε , τον εμβολιασμό για την προστασία της υγείας μας και του συνόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.