Τελευταίες Ειδήσεις

Παπακώστα στο Μαξίμου: Τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού– Επί τάπητος όλα τα θέματα του Νομού.


Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε εχθές το απόγευμα η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Βουλευτής έφερε μαζί της μια ‘’πλούσια’’ σε θεματολογία ατζέντα  , που αφορά τον Νομό, με κορωνίδα της, την ακρίβεια και το ενεργειακό ζήτημα.

 

Στην αρχή της συζήτησής τους, ο Πρωθυπουργός συνεχάρη την κα. Παπακώστα για την μάχιμη πολιτική της παρουσία και την αδιάλειπτη εργασία της καθ’ όλη την διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία ως Εισηγήτρια, έφερε το βάρος της εκπροσώπησης της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας. Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης επιβράβευσε  την αξιόλογη πολιτική παρουσία της, καθώς και την έντονη κοινοβουλευτική της δραστηριότητα, σε σημαντικότατα νομοθετήματα της Κυβέρνησης.

 

Από την πλευρά της η κα. Παπακώστα, αφού ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της, έθεσε στη συνέχεια μια σειρά βαρυσήμαντων θεμάτων, που αφορούν την χώρα, αλλά και τον Ν. Τρικάλων, όπως το θέμα της ακρίβειας και του ενεργειακού ζητήματος, που αγγίζουν τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις, καθώς επίσης και τους αγρότες.

Ειδικά για τους αγρότες η Βουλευτής τόνισε πως, καθώς έχει εκτιναχθεί το κόστος παραγωγής εξαιτίας των αυξημένων τιμών των γεωργικών εφοδίων και ζωοτροφών, του αγροτικού ρεύματος και του πετρελαίου, καθίστανται παραπάνω από αναγκαίες οι περαιτέρω στοχευμένες παρεμβάσεις.

 

Σαφώς, άμεσης και έμπρακτης ενίσχυσης, χρήζουν τόσο οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, τα νοικοκυριά, όπως και οι επιχειρήσεις, ειδικά μετά από μια δυσχερή διετία, λόγω της πανδημικής κρίσης, αναγνωρίζοντας πάντοτε την ήδη σημαντική οικονομική ενίσχυση, στην οποία έχει ήδη προβεί η Κυβέρνηση. Επιπλέον, η κα. Παπακώστα υπογράμμισε τον αναπτυξιακό ρόλο των έργων υποδομής, που έχουν ξεκινήσει στον Νομό, όπως η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Ε65, βρίσκοντας τον Πρωθυπουργό στο πλευρό της περιφέρειας, με στόχο την μέγιστη στήριξή της.

 

Κλείνοντας, ο Πρωθυπουργός δεν παρέλειψε, να τονίσει , πως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη δρομολογήσει ένα συγκροτημένο αναπτυξιακό σχέδιο, που θα φέρει στο άμεσο μέλλον άλλη πνοή στη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.