Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗ


Από τις ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 
Για την προσφορά του στην Εκπαίδευση

Τον συντοπίτη μας Βασίλη Παληγιάννη για την πολυετή προσφορά του στη Δημόσια Εκπαίδευση, ως Προέδρου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας (ΔΟΕ), Αιρετού του Κλάδου και Προέδρου της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, βράβευσαν οι ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, Λάρισας και Καρδίτσας, σε εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 27/2/2022 στα Τρίκαλα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Κώστας Σκρέκας Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  ο Αθανάσιος Λιούτας, Βουλευτής Τρικάλων, η Ασημίνα Σκόνδρα βουλευτής Καρδίτσας, ο Ντίνος Μπάρδας Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ο Νίκος Λέγκας π. Υπουργός Οικονομικών, ο Ηλίας Βλαχογιάννης π. βουλευτής Τρικάλων, ο Γιάννης Πάιδας Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδας και  της ΑΔΕΔΥ, ο Μάνος Ανδρουλάκης Πρόεδρος της ΔΑΚΕ και Ταμίας – Υπεύθυνος Τύπου και Δημ. Σχέσεων της ΔΟΕ, η  Βενετοπούλου Γιώτα Υπεύθυνη Εκδόσεων – Υπεύθυνη Υλικού και Βιβλιοθήκης.

Η Βασιλική Ζιάκα Διευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Χρήστος Τρικάλης (Τρικάλων), η Καίτη Καραγιώργου (Λάρισας), η Γιώτα Χουλιάρα (Φθιώτιδας), Αθανάσιος Μπότας (Καρδίτσας), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Ξυνοπούλου (Τρικάλων) και Σωκράτης Παππάς (Καρδίτσας).

Παραβρέθηκαν επίσης ο Ντίνος Γιώργος Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Καλαμπάκας, ο Κουτής Βάιος Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Καρδίτσας, ο Σάκης Γκουτζέλας Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Λάρισας και ο Βασίλης Ακρίβος Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Καρδίτσας. Ο Κώστας Τρέλλης Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικάλων, ο Ιωάννης Κουτσονάσιος Συντονιστής ΕΟΔΥ Τρικάλων. Επίσης τηλεγράφημα έστειλε η Κατερίνα Παπακώστα Βουλευτής Τρικάλων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.