Τελευταίες Ειδήσεις

Έκλεισαν τον κόμβο της Νίκαιας οι αγρότες

 


Λόγω της συγκέντρωσης αγροτών στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Νίκαιας (χ/θ 348+106) επί του Π.Α.Θ.Ε., από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι:

 

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από την 12.40΄ ώρα σήμερα (06-02-2022), λόγω της συγκέντρωσης αγροτών, στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 351+918) μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Μ. Μοναστηρίου (χ/θ 323+439) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

 

Κατά τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

 

·           Όλα τα οχήματα που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στον Ανισόπεδο Κόμβο Μ. Μοναστηρίου (χ/θ 323+439 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.).

 

·           Όλα τα οχήματα που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου  (χ/θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μ. Μοναστηρίου (χ/θ 323+439 του Π.Α.Θ.Ε.).

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών για την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.