Τελευταίες Ειδήσεις

Επέκταση των εκπτώσεων έως 5 Μαρτίου για την αγορά των Τρικάλων


Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4446/2016, άρθρο 114, παρ. 1 και την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων για τον ορισμό των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων για την  Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ξεκινάει η εκπτωτική περίοδος του Μαρτίου.


        Η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος Μαρτίου 2022 θα αρχίσει την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 και θα λήξει το Σάββατο5Μαρτίου 2022.


Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


Στην κρίσιμη συγκυρία για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αισθανόμαστε την ανάγκη να  ευχαριστούμε το καταναλωτικό κοινό για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του καθώς δείχνει έμπρακτα την προτίμησή του στα τοπικά καταστήματα. Τους καλούμε να συνεχίσουν να  επισκέπτονται  τις τοπικές εμπορικές και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, επωφελούμενοι την ευκαιρία των μεγάλων προσφορών που παρουσιάζονται τις τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.