Τελευταίες Ειδήσεις

« ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ»


Αγαπητοί συνδημότες,

Τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων επισκέφθηκαν χθες στελέχη του συλλόγου εργαζομένων στο τραπεζικό σύστημα του νομού μας και του εξέφρασαν – δικαίως- το πρόβλημα που προκύπτει από το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Eurobank στην πόλη της Καλαμπάκας.

Ο Δήμαρχος,λέει η ανακοίνωση- δελτίο τύπου- ‘εχοντας «ευήκοα ώτα», έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τα κεντρικά της τράπεζας εκφράζοντας τις θέσεις του Δήμου και μιλώντας ως εκφραστής του συνόλου της τοπικής κοινωνίας ζήτησε να επανεξετάσουν την απόφασή τους.

Αγαπητοί συνδημότες,

Είναι αλήθεια πως η μακροχρόνια οικονομική κρίση που προηγήθηκε ( 10 χρόνια) ,αλλά και η κρίση της πανδημίας και η είσοδος στην λεγόμενη ψηφιακή εποχή, έχει δυστυχώς περάσει οριζόντια σε όλες τις εκφάνσεις της οικονομικής ζωής του τόπου μας και ως εκ τούτου συμπαρέσυρε και τις τράπεζες σε ένα άλλο λειτουργικό μοντέλο,σύμφωνα με το οποίο είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε το σύνολο των συναλλαγών θα γίνεται ηλεκτρονικά.

Δυστυχώς οι συναλλαγές που απαιτούν φυσική παρουσία είναι πλέον ελάχιστες  και η νέα εποχή αποτελεί πλέον νομοτέλεια και ρεύμα που δεν γυρίζει πίσω!

Αυτά λοιπόν που επισημαίνω είναι αλήθεια η οποία δυστυχώς οδηγεί την κοινωνία μας να βλέπει με έντονο σκεπτικισμό αυτή την εξέλιξη- το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Eurobank- διότι το κλείσιμο ενός τραπεζικού υποκαταστήματος καταγράφεται ως μια μορφή εγκατάλειψης για κάθε κοινωνία,

Τώρα γιατί τα λέω όλα αυτά.

Σε κάθε πρόβλημα υπάρχει και ο μύθος της αλήθειας και εν προκειμένω, ο μύθος είναι τα κροκοδείλια δάκρυα του δημάρχου κατά την επίσκεψη του κλιμακίου  και ως προς το περιεχόμενο του δελτίου τύπου το οποίο εξέδωσε.

Εξηγούμαι αγαπητοί  μου συνδημότες:

Ο κ. Δήμαρχος προέβη σε επιστολή διαμαρτυρίας προς τα κεντρικά της τραπέζης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος ,ζητώντας από τους υπευθύνους ν΄ακούσουν τις θέσεις  του εκφραστή του συνόλου της τοπικής κοινωνίας,τη στιγμή που κάθετα είχε αρνηθεί κάθε μορφή συνεργασίας με την εν λόγω τράπεζα!

Αλήθεια πώς μπορείς  να ζητάς,πώς μπορείς να απαιτείς να εισακουσθείς -ως κορυφαίος θεσμικός παράγοντας- όταν ο Δήμος Μετεώρων δεν διατηρούσε ,ούτε διατηρεί ,καμία συνεργασία με την εν λόγω τράπεζα;

Κανένας τραπεζικός λογ/σμός δεν διατηρείτο από τον Δήμο Μετεώρων στο συγκεκριμένο υποκατάστημα της Eurobank Καλ/κας και δεν μιλάμε μόνον για ταμειακά αποθέματα αλλά και καμία συναλλαγή για πληρωμές δαπανών για έργα,για προμήθειες και οτιδήποτε άλλο, παρά τις εκάστοτε οχλήσεις  των υπευθύνων που δεχόταν!!!

Αγαπητοί συνδημότες,

Δεν είναι λοιπόν μύθος αλλά αλήθεια. Ο Δήμαρχος με τη στάση του δεν είναι άμοιρος ευθυνών !

Δυστυχώς τώρα έρχονται σε δύσκολη θέση όλοι οι συνδημότες μας ,πελάτες της Eurobank Kαλ/κας,οι οποίοι θα αναγκάζονται για την εξυπηρέτησή τους να μεταβαίνουν στα Τρίκαλα.

Ιδού λοιπόν το πελώριο ερώτημα το οποίο αμείλικτα πλανάται  σε όλους μας: Έχει ή δεν έχει συμμετοχή ο Δήμος Μετεώρων;

Γιατί ο Δήμος Μετεώρων δεν φρόντισε να ισοσκελίσει όλες τις οικονομικές του συναλλαγές σε όλα τα υποκαταστήματα της  πόλης μας;

Ως εκ τούτου για ποιο πράγμα κόπτεται σήμερα ο Δήμαρχος;

Μήπως το ψεύτικο και ανειλικρινές ενδιαφέρον του κ. Δημάρχου αποτελεί συνώνυμο της υποκρισίας και απλά στοχεύει στην παραπλάνηση των πολιτών  και μόνον;

Μήπως πρόκειται για κροκοδείλια δάκρυα;

ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ.

ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ!!!!!

                                  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗΣ

       ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.