Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Τελετή Υποδοχής στην Ελλάδα των 6 πρώτων Rafaleτης Πολεμικής Αεροπορίας ο Θανάσης Λιούτας


Στην τελετή υποδοχής των έξι πρώτων πολεμικών αεροσκαφών Rafale στην Ελλάδα, στην Τανάγρα, στην 114 Πτέρυγα Μάχης, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, υπό την ιδιότητά του και ως μέλους της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.


«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα, τα πρώτα έξι, από τα συνολικά 24,μαχητικά πολεμικά αεροσκάφηRafale, τελευταίας τεχνολογίας, από σήμερα πετούν στον ουρανό της Ελλάδας», σημείωσε ο Τρικαλινός Βουλευτής.


Ο κ. Λιούτας παρακολούθησε την τελετή, κατά την οποία ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του, τόνισε και περιέγραψε το γεωπολιτικό πλεονέκτημα, το οποίο αποκτούμε με την απόκτηση των Rafale. Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής τα πτητικά και τα καταδυτικά επιδόματα σε όσους είναι στην πρώτη γραμμή θα απαλλάσσονται από κάθε φόρο. Αυτό θα αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική το Λιμενικό, ενώ θα ισχύει και για τις αποζημιώσεις των στελεχών που παρέχουν ιατρική βοήθεια με αεροπορικά μέσα.«Πρόκειται για γεγονός», σημείωσε ο Θανάσης Λιούτας, «που βεβαιώνει για ακόμη μια φορά το όραμά μας και τις συνεχείς μας πολιτικές για στήριξη, συνδρομή και ανταπόδοση απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και συνολικά απέναντι στον ελληνικό λαό».


Περίπου έναν χρόνο πριν, να σημειώσουμεότι ο Τρικαλινός Βουλευτής από το Βήμα της Βουλής, κατά την Κύρωση της Σύμβασης για τα Rafale, τόνιζε το μέγιστο γεωστρατηγικό πλεονέκτημα, το οποίο σηματοδοτεί για τη χώρα μας η απόκτηση των υπερσύγχρονων αυτών πολεμικών αεροσκαφών, υπογραμμίζοντας ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η Κυβέρνηση που καταφέρνει τα μεγάλα εθνικά αποτελέσματα, πάντα υπέρ της ασφάλειας και της ευημερίας της πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.