Τελευταίες Ειδήσεις

SUPERBRAND η ΟΛΥΜΠΟΣ για ακόμη μια φορά!


Η ΟΛΥΜΠΟΣ αναδείχθηκε για ακόμη μία φορά ως η κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα, στον κλάδο της, πιστοποιώντας την αμέριστη εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα της.


Η απονομή των βραβείων Business Superbrands Greece 2021-2022 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, και το βραβείο για την ΟΛΥΜΠΟΣ παρέλαβε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, κ. Μιχάλης Βεδεράκης.


Η διάκριση της ΟΛΥΜΠΟΣ προέκυψε ύστερα από ψηφοφορία κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων αλλά και καταναλωτικού κοινού, μέσω έρευνας της κοινής γνώμης από την εταιρεία Marc.


Τα κριτήρια που τέθηκαν στην έρευνα ήταν η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη της φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια, αλλά και η εταιρική υπευθυνότητα σε τομείς όπως η αγορά, οι εργασιακές σχέσεις, η κοινωνία και το περιβάλλον.


Η ΟΛΥΜΠΟΣ δραστηριοποιείται με επιτυχία για περισσότερα από 50 χρόνια στο χώρο των τροφίμων, παράγοντας υψηλής διατροφικής αξίας γαλακτοκομικά προϊόντα, χυμούς, τσάι, φυτικά ροφήματα και φυτικά επιδόρπια, τα οποία εξάγονται σε δεκάδες προορισμούς ανά τον κόσμο.


Πιστή στη φιλοσοφία της για ελληνικά φυσικά προϊόντα τα οποία προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, συνεχίζει στο δρόμο της καινοτομίας και της κορυφαίας ποιότητας, με το βλέμμα της πάντα στην ελληνική οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.