Τελευταίες Ειδήσεις

Η Ν.Δ επαναφέρει τον ρόλο του κομματάρχη


Σε μία εποχή που η χώρα μας μαστίζεται, πολυεπίπεδα, από τα ζητήματα της υγείας, της ακρίβειας, της οικονομίας, της ανεργίας, του φόβου, της αβεβαιότητας για την βιωσιμότητα της, και σε μία περίοδο που τα πολιτικά κόμματα της χώρας οφείλουν να δείχνουν ήθος, σεβασμό στις θεσμικές διαδικασίες και αξιοκρατία, η κυβέρνηση της Ν.Δ επαναφέρει τον ρόλο του κομματάρχη στην λειτουργία του κράτους.

Ενός ΄΄κομματάρχη΄΄,  βγαλμένο από άλλες σκοτεινές εποχές και που ελληνική κοινωνία δεν θέλει να θυμάται.   

Η πρακτική, βρήκε μια «καλή άκρη» στα υπουργεία και κατόπιν ΄΄ενεργειών΄΄ του,  το στέλεχος της Ν.Δ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων, Λ. Αβραμόπουλος, να έρθουν σε σχολεία του Δήμου Μετεώρων, θρανία, καρέκλες, πίνακες και άλλο υλικό, είναι ενδεικτικό και φανερό το πώς αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση και τα στελέχη της το κράτος, τους θεσμούς, την αξιοκρατία, τον εκσυγχρονισμό και εν γένει τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Αλήθεια με ποιον θεσμικό ρόλο παρέκαμψε ο κ. Αβραμόπουλος την θεσμική και διοικητική διαδικασία του κράτους και των φορέων του, για την προμήθεια υλικοτεχνικής υποδομής σε σχολεία?

Αλήθεια, ο Υπουργός και ο φορέας ΚΤΥΠ, υπεύθυνος για την προμήθεια της υλικοτεχνικής υποδομής, πως και για ποιο λόγο παρέκαμψε τις διοικητικές και υπηρεσιακές διαδικασίες?

Αλήθεια, με ποια κριτήρια δόθηκαν σε συγκεκριμένα σχολεία και όχι σε κάποια άλλα, αυτά τα υλικά?

Αλήθεια πόσο νόμιμα είναι όλα αυτά?

Καλούμε τους τοπικούς βουλευτές της Ν.Δ και την Τοπική Οργάνωση του κόμματος, να εξηγήσουν στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην Τρικαλινή κοινωνία τα αμείλικτα ερωτήματα που τίθενται για τις πρακτικές και μεθοδεύσεις του κόμματος τους.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ έχει  αποκαλυφθεί στα μάτια της κοινωνίας και είναι πρόδηλο ότι είναι μία κυβέρνηση κυνική και ανίκανη, υπηρετώντας, απροκάλυπτα, μόνο τα συμφέροντα μιας ελάχιστης ολιγαρχίας και των κομματικών της φίλων. 

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όταν θα επανέλθει στην διακυβέρνηση της χώρας, θα αποκαταστήσει τους θεσμούς, την αξιοκρατία, την  ευνομούμενη πολιτεία, εκσυγχρονίζοντας την δημόσια διοίκηση και το κράτος.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων

 

 


 

 

                                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                      

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.