Τελευταίες Ειδήσεις

Αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη - Τι γράφουν τα σημειώματα που άφησαν τα δύο αδέλφια στο Νέο Ηράκλειο


Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά.


Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν αυτοκτόνησαν και οι δύο ή εάν ο ένας αφαίρεσε πρώτα τη ζωή του άλλου και μετά έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.


Τα ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος αναμενόταν να ρίξουν «φως» στις συνθήκες και να διαλευκάνει την υπόθεση. Σε αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρονται οι λόγοι που τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους. 


 Τα σημειώματα περιέχουν λίγες γραμμές, στις οποίες τα δύο αδέρφια εξηγούν γιατί έβαλαν τέλος στη ζωή τους.


Και στα δύο γράφονται οι ίδιες λέξεις, με μόνη διαφορά τα ονόματα των θυμάτων:


Εγώ ο Β. Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου.


Στο σημείωμα της 29χρονης το μόνο που είναι το όνομα και το επίθετό της.


 Τα δύο αδέρφια λίγο πριν τις 10 το πρωί ανέβηκαν στο δώμα της οικογενειακής πολυκατοικίας που διέμεναν στο Νέο Ηράκλειο. Εκεί φέρεται να κάθισαν σε έναν καναπέ ο ένας απέναντι από τον άλλο και με μία καραμπίνα αποφάσισαν να αφαιρέσουν τη ζωή τους, καθώς δεν άντεχαν άλλο την απώλεια της μητέρας τους.


Ο τρίτος αδερφός τους άκουσε τους πυροβολισμούς. Ανέβηκε στο δώμα, ωστόσο δε μπόρεσε να μπει μέσα καθώς ήταν κλειδωμένο. Ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και βρήκε τα δύο 


Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα πώς ακριβώς έγινε η τραγωδία. Οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια: το πρώτο είναι η 29χρονη να πυροβόλησε πρώτα τον αδερφό της και μετά να έβαλε τέλος στη ζωή της και το άλλο να αυτοκτόνησαν και οι δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.