Τελευταίες Ειδήσεις

Μοναδικές στιγμές με τον Διονύση Σαββόπουλο για τη Λέσχη Ανάγνωσης ΚΚΤ



Μοναδικές και συγκινητικές στιγμές έζησαν τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων με τον σπουδαίο και διακεκριμένο δημιουργό κ. Διονύση Σαββόπουλο.

            Τα μέλη καλωσόρισαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον κ. Σαββόπουλο· ενώνοντας  στίχους, που έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στη μουσική ιστορία και βρίθουν από εκφραστικότητα, ευαισθησία, δυναμισμό και όνειρα, συνέθεσαν ένα δικό τους κομμάτι για να εκφράσουν σκέψεις και συναισθήματα. Στη συνέχεια, συζήτησαν με τον κ. Σαββόπουλο για τα νεανικά του χρόνια, την πορεία του, την επιτυχία, για στιγμές αδυναμίας αλλά και στιγμές έντονης έμπνευσης και δημιουργικότητας.

            Ο κ. Σαββόπουλος άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές όλων, ανέφερε ότι τίποτα δεν μπορεί να αγγίξει τη ψυχή και ότι όλοι έχουμε μέσα μας αναμνήσεις, ένα «τοπίο μυστικό», στο οποίο καταφεύγουμε για να αντλούμε δύναμη και γαλήνη.

            Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σαββόπουλο για την άκρως ευχάριστη και εποικοδομητική συνάντηση· ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης, ευχαριστούμε την κα Ελένη Καλέση για τη συνεργασία.

            Ευχόμαστε, όταν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας το επιτρέψουν, να έχουμε και μια δια ζώσης συνάντηση με τον κ. Σαββόπουλο, έναν δημιουργό με διαχρονική επίδραση. 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.