Τελευταίες Ειδήσεις

Ζεύγος Σκρέκα: Υπουργικές Χριστουγεννιάτικες ευχές


Αγκαλιά με την αγαπημένη του σύζυγο Ειρήνη Καραγκούνη φωτογραφήθηκε ο δικός μας Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας, σε άκρως Χριστουγεννιάτικο mood και φόντο.


Ο Υπουργός πέρασε το διήμερο των Χριστουγέννων στα Τρίκαλα ήρεμα και οικογενειακά, παρέα με την σύζυγο, τις κόρες του και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ αργά το βράδυ της Κυριακής αναχώρησε και πάλι για την Αθήνα, όπου τον περιμένουν πολλές υποχρεώσεις στο Υπουργείο.


Έστω και η παραμονή για δύο μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, έδωσε την ευκαιρία στον Κώστα Σκρέκα να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί, αλλά και να δει πολλούς γνωστούς και φίλους. Πιστή του φύλακας-άγγελος φυσικά δεν είναι άλλη από την σύζυγο του Ειρήνη, που στέκεται διακριτικά μεν αλλά τόσο αξιοπρεπώς στο πλευρό του, φροντίζοντας να στέκεται πάντα ένα βήμα πίσω του. όπως πολύ σωστά λέει ο σοφός λαός μας «Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα. κρύβεται μια δυναμική γυναίκα» και στην περίπτωση του ζεύγους Σκρέκα, αυτή η ρήση ταιριάζει γάντι!


Μαζί έστειλαν χαμογελαστοί από τα socialmedia τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα σε φίλους και γνωστούς και η αγάπη που τους ενώνει δεν χρειάζεται εξηγήσεις. Γιατί πολύ απλά αντικατοπτρίζεται στα πρόσωπα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.