Τελευταίες Ειδήσεις

Τα νέα μέτρα που βρίσκονται στο τραπέζι για Σχολεία – Τηλεργασία – Νυχτερινή ζωή – Γήπεδα


Νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού έρχονται αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο.


Η επιτροπή των ειδικών θα συνεδριάσει αύριο 27/11 με την κυβέρνηση να έχει ζητήσει όσο το δυνατόν πιο νωρίς τις προτάσεις τους για τα μέτρα.


Σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο πακέτο μέτρων που έρχεται θα περιλαμβάνει έμμεσο κλείσιμο κέντρων διασκέδασης καθώς στο τραπέζι  των ειδικών έχει τεθεί η απαγόρευση ορθίων, η απαγόρευση μουσικής (μέτρο που ενδεχομένως θα επηρεάσει και την εστίαση στην οποία υπάρχει μουσική, ειδικά ζωντανή) ενώ ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο μείωσης ωραρίου λειτουργίας, με τα μαγαζιά να κλείνουν στις 23:00 ή 00:00).


Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται μέτρο επέκτασης της τηλεργασίας.


Όσον αφορά τα σχολεία, οι ειδικοί έχουν αναφέρει πως δεν θα προχωρήσουν σε αλλαγή πρωτοκόλλου, αφού το ήδη υπάρχον είναι αρκετά αυστηρό και ήδη αποδίδει, εντούτοις συζητείται η αναστολή εκδρομών.


Τέλος, δύο είναι τα σενάρια όσον αφορά τα γήπεδα με τους ειδικούς να προσανατολίζονται είτε σε περιορισμό της πληρότητας είτε σε διεξαγωγή των αγώνων χωρίς θεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.