Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Γιαννόπουλος: Έρχεται νέο κόμμα στην κεντροδεξιά


Την ίδρυση νέου κόμματος της κεντροδεξιάς, προανήγγειλε ο Θανάσης Γιαννόπουλος, από το Βήμα για Όλους του Star Κεντρικής Ελλάδας. Ο πρώην υπουργός, απέδωσε την κίνηση πρώην βουλευτών και υπουργών, στην ανάγκη έκφρασης όσων βρίσκονται στο περιθώριο, καταλογίζοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη την απομάκρυνση από τις ιδρυτικές αρχές της Νέας Δημοκρατίας.

Στα σκαριά βρίσκεται, σύμφωνα με τον Θανάση Γιαννόπουλο, νέος κομματικός σχηματισμός στο χώρο της κεντροδεξιάς, που θα συγκροτείται από παλιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία εμφανίζονται δυσαρεστημένα από την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο σε κυβερνητικό επίπεδο, όσο και στην ιδεολογική στάση, σε σχέση με τις ιδρυτικές αρχές του κόμματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως αυτές έχουν εκφραστεί από όλους τους υπόλοιπους αρχηγούς του κόμματος, συμπεριλαμβανομένου και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στο υπό ίδρυση κόμμα δεν υπάρχει ακόμη κάποιος συγκεκριμένος αρχηγός ή επικεφαλής, ωστόσο οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις ενόψει εθνικών εκλογών.

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος, δεν φιλοδοξεί να παίξει κάποιο ενεργό ρόλο, εκτός από την στήριξή του στο εγχείρημα των πολιτικών του φίλων, αν και δεν κρύβει την πικρία του σχετικά με την αντιμετώπισή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.