Τελευταίες Ειδήσεις

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης το κτίριο του Επιμελητήριου Τρικάλων


Στο στάδιο της ολοκλήρωσης είναι η ενεργειακή αναβάθμισης του κτηρίου που στεγάζεται το Επιμελητήριο Τρικάλων. Οι παρεμβάσεις που γίνονται, αφορούν στην ενεργειακή συμπεριφορά του κτηρίου, που πλέον θα κατατάσσεται στην ενεργειακή κατηγορία Β+, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουν το κτήριο από λειτουργική άποψη.


Το έργο έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Θεσσαλίας και υλοποιούνται από το Δήμο Τρικκαίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με προϋπολογισμό με 217.336,85 €. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκο οι εργασίες προχωρούν, χωρίς καθυστερήσεις και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα έχουν τελειώσει στον Ιανουάριο.


«Σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την Περιφέρειας Θεσσαλίας, .το κτίσμα – σημείο αναφοράς για τον επιχειρηματικό κόσμο των Τρικάλων, περνά σε νέα εποχή» Οι παρεμβάσεις Το κτίριο του Επιμελητηρίου που σήμερα ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Ζ, αναμένεται να αναβαθμιστεί σε Κατηγορία Β+, με βελτίωση των ενεργειακών χαρακτηριστικών του.


Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν, βελτιώνουν την ενεργειακή συμπεριφορά του κτηρίου, που πλέον θα κατατάσσεται στην ενεργειακή κατηγορία Β+, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουν το κτήριο από λειτουργική άποψη.


Οι εργασίες προβλέπουν εφαρμογή συστήματος θερμομόνωσης, αντικατάσταση των κουφωμάτων με θερμοδιακοπτόμενα και ενεργειακούς υαλοπίνακες, θερμομόνωση στις οροφές κτηρίου και υπογείου, νέους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας. εγκατάσταση μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας, αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης – κλιματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.