Τελευταίες Ειδήσεις

Μητέρα Κώστα Γιώτα: "Δύο ανεμβολίαστοι γιατροί έφαγαν το παιδί μου"




Δυο γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων που βρίσκονται σε αναστολή καθώς ακόμη παραμένουν ανεμβολίαστοι, καταγγέλλει η μητέρα του 50χρονου Κωνσταντίνου Γιώτα που έφυγε από την ζωή από κορωνοϊό την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στα Τρίκαλα. 


Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου "Live News" το απόγευμα της Πέμπτης η μητέρα του 50χρονου που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, είπε πως ο γιος της "έφυγε άδικα από την ζωή", πιστεύοντας πως θα ζούσε έστω κι αν είχε κάνει μόνο την μία δόση του εμβολίου. 


"Είχε μπλέξει με παπάδες και γιατρούς που του έλεγαν μην το κάνεις και το παιδί μου πήγε χαμένο άδικα", ανέφερε, ενώ μιλώντας για τους δύο νοσοκομειακούς γιατρούς είπε πως τον καθησύχαζαν όσο νοσούσε από κορωνοϊό.


"Θα περάσει, δεν είναι τίποτα, κάτσε μια μέρα", του έλεγαν. 




Η οικογένεια του 50χρονου είχε εμβολιαστεί, ωστόσο ο ίδιος αρνούνταν πεισματικά να κάνει το ίδιο, όπως επίσης και να πάει στο νοσοκομείο Τρικάλων ενόσω νοσούσε από κορωνοϊό. 


Όπως είπε η μητέρα του πήγε τελικώς την ενδέκατη ημέρα, αλλά ήταν πλέον αργά. "Χάρηκα όταν πήγε στο νοσοκομείο καθώς σκέφτηκα πως θα το ξεπεράσει και θα γίνει καλά". 


Όπως ανέφερε, οι δύο αρνητές γιατροί του νοσοκομείου ήρθαν σε επαφή και μαζί της, λέγοντας της πως "είμαστε γιατροί και βοηθάμε τον κόσμο". 


Μάλιστα, ο ένας από αυτούς είναι γείτονάς της και του είχε εμπιστοσύνη, όπως η ίδια είπε. Ωστόσο, αν τον δει, θέλει μόνο να του πει "σου είχα εμπιστοσύνη και έφτασε το παιδί μου να πεθάνει;"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.