Τελευταίες Ειδήσεις

Χρηστίδης από τα Τρίκαλα: Είμαι εδώ για την πολιτική ανανέωση και την διεύρυνση της παράταξης


Από μια γεμάτη με κόσμο αίθουσα, μίλησε το απόγευμα της Τρίτης στο μουσείο Τσιτσάνη, ο υποψήφιος Πρόεδρος και υπεύθυνος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, επισκεπτόμενος τη πόλη των Τρικάλων.


Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, τον υποψήφιο Πρόεδρο καλωσόρισε και προλόγισε στο βήμα ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ και επιστήθιος φίλος του Γιώργος Ηλιάδης, μιλώντας με θερμά λόγια για την υποψηφιότητα του. Πριν ανέβει στο βήμα ο Παύλος Χρηστίδης, με προτροπή Ηλιάδη, τηρήθηκε απ΄όλους ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.


Όπως επεσήμανε ο κ. Χρηστίδης «Διαμορφώνονται πλέον νέες συνθήκες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Στόχος δικός μου είναι να φέρω στο κόμμα ανθρώπους που μας άκουγαν, μας παρακολουθούσαν, αλλά δεν μας στήριζαν, δεν μας ψήφιζαν στο τέλος. Εγώ είμαι εδώ για να εγγυηθώ την πολιτική ανανέωση και την διεύρυνση της παράταξης μας, ώστε γρήγορα να ξαναγίνει η πρωταγωνίστρια πολιτική δύναμη της χώρας, όπως της αρμόζει. Γι’ αυτό χρειάζεται να ξεκινήσουμε μια επανεκκίνηση της σχέσης μας με τους πολίτες και να οικοδομήσουμε και πάλι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, μακριά από εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια και οικονομικές εξαρτήσεις. Σ΄αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας και η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί ενωμένους για το καλό του κινήματος και της χώρας μας».


Τέλος ο Παύλος Χρηστίδης κάλεσε από το βήμα όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες, να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου.


Δείτε στο παρακάτω βίντεο δηλώσεις του Παύλου Χρηστίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.