Τελευταίες Ειδήσεις

Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ “HONORIS CAUSA” ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ‘’SLOBOMIR P’’ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ


Επίτιμος διδάκτορας “honoris causa” στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες αναγορεύτηκε ο Νίκος Ευθυμιάδης την περασμένη Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στη Σερβία. Συγκεκριμένα, ο Πρύτανης Vojislav Avramovic και η Ακαδημαϊκή Επιτροπή του Πανεπιστημίου "Slobomir P" τον αναγόρευσε Επίτιμο Διδάκτορα σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου. Ο Πρύτανης παρουσία πολλών Πανεπιστημιακών δασκάλων του απένειμε το τιμητικό PhD, “honoris  causa”,αφού ανέγνωσε αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης της  Συγκλήτου. 

Επίσης, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021, στo Θέατρο Μadlenianum στο Zemun του Νέου Βελιγραδίου ο πιο σημαντικός φορέας στο χώρο της μουσικης Εκπαίδευσης στη Σερβία, η Association of Music and Ballet Pedagogues of Servia τίμησε τον Νίκο Ευθυμιάδη ανακηρύσσοντάς τον Επίτιμο Μέλος.

Σε μία χώρα με τεράστια κουλτούρα και πολύ υψηλό πνευματικό επίπεδο ως γνωστόν ο Νίκος Ευθυμιάδης έχει τιμηθεί με τα ανώτατα χρυσά παράσημα της Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας και του απονεμήθηκε ο Χρυσός Αστέρας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Borislav Jovic για την προσφορά του στις Ελληνογιουγκοσλαβικές σχέσεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.