Τελευταίες Ειδήσεις

Ταμείο Ανάκαμψης για την αγροδιατροφή και εξαγωγές φρουτολαχανικών σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»


Το Ταμείο  Ανάκαμψης, με τις δράσεις που θα επιδοτηθούν  για γεωργούς και κτηνοτρόφους καθώς και η πορεία των εξαγωγών στα νωπά οπωροκηπευτικά, θα παρουσιαστούν σήμερα Τρίτη23-11-2021 και ώρα 22:30, στην εκπομπή  «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης, ενώ στην εκπομπή θα δώσει συνέντευξη ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Γερουλάνος.   

 

Πιο αναλυτικά, στο πρώτο μέρος της εκπομπής ο πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Χρήστος Γιαννακάκης θα παρουσιάσει  τους βασικούς άξονες διαχείρισης της χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης για την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα και τις δράσεις που θα επιδοτηθούν από τον μηχανισμό χρηματοδότησης.

 

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, θα υπάρξει συνέντευξη με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κ. Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος θα αναπτύξει τις απόψεις του για το αγροτικό τομέα και τις προτάσεις του ευρύτερα για την πολιτική ζωή του τόπου.

Τέλος, στο τρίτο μέρος της εκπομπής, ο ειδικός σύμβουλος του Incofruit Hellas κ. Γιώργος Πολυχρονάκης, θα κάνει ανάλυση για την πορεία των εξαγωγών των νωπών οπωροκηπευτικών, με έμφαση στα ακτινίδια.   

 

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.