Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΙΝΔΟΣ


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε κατά το διήμερο 5 & 6 Νοεμβρίου 2021 στο πολιτιστικό κέντρο του δ.δ. Μορφοβουνίου του δήμου Λίμνης Πλαστήρα, η διημερίδα με τίτλο Πίνδου Ανάβασις και με θέμα «Ο ορεινός τουρισμός στη Νότια Πίνδο στη μετά Covid-εποχή» που διοργάνωσε το Δίκτυο Πίνδος με το δήμο Λίμνης Πλαστήρα, την Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ και την ΚΕΔΕ.

Προς ενημέρωση όλων, το Δίκτυο Πίνδος αποτελείται από τους Δήμους : Μετεώρων , Αγράφων, Αργιθέας , Αμφιλοχίας , Βορείων Τζουμέρκων , Γεωργίου Καραϊσκάκη , Κεντρικών Τζουμέρκων , Λίμνης Πλαστήρα , Μουζακίου , Νικολάου Σκουφά  και  Πύλης και έχει βασικό σκοπό του να είναι κοινωφελής , εκπαιδευτικός , πολιτιστικός και αναπτυξιακός .

Από το δήμο Μετεώρων συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Αλέκος Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας κ. Κερασοβίτης Βασίλειος και ο ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Τουρισμού & Οικονομικών κ. Νικολογιάννης Σπύρος, ο οποίος ως προσκεκλημένος ομιλητής ανέπτυξε το θέμα: «Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη και προώθηση του ευρύτερου Πολιτιστικού Αποθέματος».

Την εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας και η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη.

 

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιφέρειας A’

Κερασοβίτης Βασίλειος




 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.