Τελευταίες Ειδήσεις

Ντροπή σας κύριε Αλέκο…


Τα τελευταία 24ωρα γινόμαστε μάρτυρες πρωτοφανών γεγονότων στην Καλαμπάκα με πρωταγωνιστή, δυστυχώς, τον ίδιο τον δήμαρχο κ. Θοδωρή Αλέκο ο οποίος αποκαλύπτει μέρα με τη μέρα τον πραγματικό του εαυτό, τον οποίο προφανώς έκρυβε πίσω από μια επίπλαστη ευγένεια και υποκρισία.

Οι καταγγελίες των ανθρώπων της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας για ύβρεις και προπηλακισμούς του ίδιου του δημάρχου κ. Θοδωρή Αλέκου μέσα στο χώρο εργασίας τους μας αφήνουν άναυδους. Οι ύβρεις του δημάρχου προς το πρόσωπο του επικεφαλής της παράταξής μας Λευτέρη Αβραμόπουλου-εν απουσία του-αλλά και των δημοτικών μας συμβούλων επειδή… τόλμησαν να υπερασπιστούν ανθρώπους που ήρθαν και επένδυσαν στην πόλη μας προσφέροντας με ανιδιοτέλεια, καταδεικνύουν και τον πραγματικό του χαρακτήρα. 

Δεν θα του επιστρέψουμε τους χαρακτηρισμούς, δεν μπορούμε και δεν το επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να πέσουμε στο επίπεδό του. Τον παραδίδουμε στην κρίση και στη χλεύη του κόσμου, των δημοτών μας, οι οποίοι σήμερα νιώθουν ντροπιασμένοι από τις συμπεριφορές του δημάρχου τους.

Δεν θα μείνουμε όμως θεατές στα γεγονότα και δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Αλέκο να συνεχίσει αυτό το εξευτελιστικό του παραλήρημα γιατί μας προσβάλει όλους. Προσβάλει την πόλη μας, προσβάλει το Δήμο μας.

Αναρωτιόμαστε δε αν ο κ. Αλέκος χάνει την ψυχραιμία του και υβρίζει και αντιπαρατίθεται με επενδυτές της πόλης μας για το… που θα τοποθετηθεί ένας κάδος απορριμμάτων (!!!), πως θα χειριστεί και πως θα διαπραγματευτεί με νέους και μεγάλους επενδυτές που αναμένονται στην περιοχή μας στα επόμενα χρόνια και με την ολοκλήρωση του Ε-65; Θα τους βρίζει κι αυτούς αν δεν συμφωνούν μαζί του;

Αναρωτιόμαστε πως θα χειριστεί στο υπόλοιπο της θητείας του κρίσιμα θέματα για το Δήμο μας που παραμένουν ανοιχτά λόγω της πρωτοφανούς ανικανότητάς του; 

Κλείνουμε με μια μόνο φράση προς τον ίδιο τον δήμαρχο: «Ντροπή σας κύριε Αλέκο…».


Ο συνδυασμός «Δύναμη Ευθύνης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.