Τελευταίες Ειδήσεις

Ανάστατοι οι επιχειρηματίες της εστίασης


Για ένα νέο πλήγμα στις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης κάνουν λόγο οι επιχειρηματίες του κλάδου, με αφορμή τους νέους περιορισμούς που βάζει στους ανεμβολίαστους πολίτες η κυβέρνηση.


Έτσι μέσα σε καιρούς πανδημίας, ανατιμήσεων και κατακόρυφης αύξησης των εξόδων σε όλα τα νοικοκυριά ο καφές για πολλούς θα αποτελεί ακριβό γούστο.


O πρόεδρος του σωματείου καφετεριών Τρικάλων Γιώργος Ηλιάδης υποστήριξε πως τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση μειώνουν τη δυναμικότητα των καταστημάτων, αφού βάζουν φρένο σε ανεμβολίαστους πολίτες.


Την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει κάποιο μέτρο στήριξης των επιχειρήσεων με τους επαγγελματίες να ζητούν να τεθούν σε εφαρμογή οι αναστολές εργασίας για μερίδα του προσωπικού καθώς και η επιδότηση του ενοικίου.Τη στιγμή μάλιστα που ο κόσμος έχει περιορίσει τις εξόδους του υπό το φόβο της υπερμετάδοσης του κορονοϊού.


Σε ότι αφορά την διοργάνωση του Μύλου των Ξωτικών ο κ. Ηλιάδης υποστήριξε πως θα ήταν καταστροφικό για την τοπική οικονομία να μην λειτουργήσει για ακόμη μια χρονιά ο Μύλος, σε κάθε περίπτωση όμως οι επιστήμονες που ασχολούνται με την αντιμετώπιση της πανδημίας θα έχουν τον τελικό λόγο ανέφερε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.