Τελευταίες Ειδήσεις

Πώς αποπλανούσε τις ανήλικες αθλήτριες ο προπονητής του τένις - Τα ταξίδια στο εξωτερικό


Γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν κι άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματα του προπονητή.


Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τον προπονητή του τένις, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών.


Το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής τένις θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία.


«Οι γείτονες έβλεπαν συχνά νέα παιδιά στο σπίτι του» 


Μετά τη σύλληψή του, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κι άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματα του ίδιου άνδρα, ο οποίος εκτός από τις προπονήσεις είχε αναλάβει και τη συνοδεία ανήλικων αθλητριών στο εξωτερικό, με αφορμή τη συμμετοχή τους σε αγώνες.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο προπονητής ταξίδευε με τις ανήλικες στη Βουλγαρία και στα Σκόπια για να λάβουν μέρος σε διεθνή τουρνουά τένις. Σαν αποτέλεσμα περνούσε πολλές ώρες μαζί τους κι εκεί φαίνεται ότι τις αποπλανούσε. 


Την ίδια ώρα, γείτονες του κατηγορούμενου που επικαλείται η ΕΡΤ,  αποκαλύπτουν πως έβλεπαν νέα παιδιά να επισκέπτονται το σπίτι του. 


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του real.gr, η μια εκ των αθλητριών σήμερα είναι 21 ετών, ενώ το περιστατικό συνέβη το 2015, όταν η ίδια ήταν μόλις 13 ετών. Μάλιστα, ο προπονητής φέρεται να της ζητούσε διαρκώς να κάνουν σχέση. 


Όσον αφορά τη δεύτερη αθλήτρια, σήμερα είναι 15 ετών, ενώ το περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης συνέβη το 2019, όταν η ίδια ήταν 13 ετών. 


Βάσει του προφίλ που διατηρεί ο προπονητής στα social media, o ίδιος παρουσιάζεται ως λάτρης του motocross και downhill, καθώς ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από αγώνες και εξορμήσεις. 



Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο προπονητής κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση αλλά και για γενετήσια πράξη με ανήλικο κατ' εξακολούθηση.


Η ανήλικη έχει καταθέσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Χ.Δ. να έχει προσεγγίσει κι άλλες μαθήτριές του σε εξίσου τρυφερές ηλικίες.


Μετά τη σύλληψή του, κατασχέθηκαν και εστάλησαν για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., το τάμπλετ, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα κινητά τηλέφωνα του 35χρονου άνδρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η δράση του στην πλήρη έκτασή της.


«Όλα τα πιτσιρίκια του την έπεφταν, πόσο να αντισταθεί;»


Παράλληλα, σοκάρουν οι δηλώσεις του πατέρα του προπονητή, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γιος του είναι αθώος και πως δεν υπάρχει βιασμός. 


«Ο γιος μου είναι αθώος. Δεν υπάρχει βιασμός, απλώς είχε μία σχεσούλα μαζί της, δεν ξέρω πόσο καιρό κράτησε, είχαν μία σχεσούλα» δήλωσε ο πατέρας του μιλώντας στο LiveNews.


«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει, έγινε μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα» ανέφερε. «Όλα τα πιτσιρίκια του την έπεφταν ακόμα και οι μανάδες. Πόσο να αντισταθεί; Νέο παιδί είναι. Όταν αφήνουν τα παιδιά τους και φεύγουνε και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, εντάξει…», δήλωσε ο πατέρας του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.