Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκος Παππάς από τα Τρίκαλα: Ιστορικά αναγκαία η δημιουργία προοδευτικής κυβέρνησης υπό τον ΣΥΡΙΖΑ


Συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης από τα γραφεία της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην Υπουργός και νυν Τομεάρχης Υποδομών του κόμματος Νίκος Παππάς, ο οποίος από το πρωί περιοδεύει στο νομό Τρικάλων, έχοντας επαφές με πολίτες και φορείς.


Ο κ. Παππάς επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξαπολύσει μια εξόρμηση διαρκείας σε όλη την χώρα, στο πλαίσιο του συνεδρίου του κόμματος στα τέλη Φεβρουαρίου, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην Καρδίτσα, τον ίδιο στα Τρίκαλα και τον Αλέξη Τσίπρα αύριο σε κεντρική πολιτική ομιλία στη Λάρισα. Αναφερόμενος αρχικά στην πανδημία, ανέφερε πως η Ελλάδα έχει περιέλθει στη δυσμενέστερη θέση της Ευρώπης με τους σκληρούς δείκτες θανάτων και διασωληνωμένων να είναι αδυσώπητοι σε ημερήσια βάση και αυτό οφείλεται κυρίως στην ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί την εξέλιξη της πανδημίας.


«Ο ΣΥΡΙΖΑ από την κάλπη της απλής αναλογικής θα σχηματίσει αυτοδύναμη προοδευτική κυβέρνηση, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος εν ενεργεία Πρωθυπουργός που παραδέχεται δημόσια ότι δεν μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.  Στην παρούσα στιγμή είναι ιστορικά αναγκαία η δημιουργία προοδευτικής κυβέρνησης υπό τον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε το κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Σε ερώτηση  αν στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα χωρίς αυτοδυναμία, με ποιες πολιτικές δυνάμεις θα συμμαχήσει για την δημιουργία κυβέρνησης, ο κ. Παππάς αρκέστηκε να δηλώσει πως το εκλογικό σώμα θα δώσει στο κάθε κόμμα την δύναμη που επιθυμεί και από εκεί και πέρα, όλοι θα τεθούν προ των ευθυνών τους απέναντι στο λαό και τη χώρα. Πάντως ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει από την κάλπη αυτοδύναμος.


Αξίζει να αναφερθεί πως στη συνέντευξη τύπου τον Νίκο Παππά πλαισίωσαν ο Βουλευτής του κόμματος στο νομό Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην Βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Χάιδος και τα μέλη της ΝΕ Τρικάλων Σταύρος Νταούλας, Χρήστος Μπάτζιος και Θανάσης Μπουλογεώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.