Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Γιάννης Μπουτίνας ομιλητής στη Διημερίδα του Δικτύου Πίνδος στη Λίμνη Πλαστήρα


Την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο 5-6/11/2021 στη Λίμνη Πλαστήρα , στο χωριό  Μορφοβούνι , το Δίκτυο Πίνδος διοργάνωσε με το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ και την ΚΕΔΕ ,  τη διημερίδα Πίνδου Ανάβασις με θέμα ¨Ο ορεινός τουρισμός στη Νότια Πίνδο στη μετά Covid-εποχή ¨.

Το Δίκτυο Πίνδος αποτελείται από τους Δήμους : Μετεώρων , Αγράφων, Αργιθέας , Αμφιλοχίας , Βορείων Τζουμέρκων , Γεωργίου Καραϊσκάκη , Κεντρικών Τζουμέρκων , Λίμνης Πλαστήρα , Μουζακίου , Νικολάου Σκουφά  και  Πύλης και έχει βασικό σκοπό του να είναι κοινωφελής , εκπαιδευτικός , πολιτιστικός και αναπτυξιακός .

Στη διημερίδα αυτή , ήταν προσκεκλημένος ομιλητής ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας  Γιάννης Μπουτίνας , όπου ανέπτυξε το θέμα ¨ο ποιοτικός θεματικός τουρισμός στη νότια Πίνδο στη μετά covid-εποχή ¨. Παρουσίασε την ευελιξία και αναδιαμόρφωση του προγράμματος  της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το τουριστικό προιόν και εξειδικεύοντας , ανέπτυξε το προσεχές στρατηγικό σχέδιο τουριστικής προβολής στην ορεινή Θεσσαλία .

Την διημερίδα τίμησαν με την ενεργό συμμετοχή τους ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας και η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη , με την οποία ο Γιάννης Μπουτίνας συζήτησε στο περιθώριο της διημερίδας για τη συνεργασία Υπουργείου με την Περιφέρεια και τη συνέχιση αυτής . Με την Υφυπουργό ανανέωσαν τις επαφές τους άμεσα για τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό της τουριστικής προβολής τη νέα χρονιά . Παράλληλα ο Γιάννης Μπουτίνας συναντήθηκε με φορείς όπως ο Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας και με αρκετούς Δημάρχους για τον περαιτέρω σχεδιασμό και προβολή των προορισμών τους .

 







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.