Τελευταίες Ειδήσεις

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην Παιδεία και την πρόταση του ΚόμματοςH ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ συνεχίζει και εντείνει ένα μεγάλο πολιτικό άνοιγμα με το κάλεσμα της ΚΕ για αγωνιστική συμπόρευση με το Κόμμα, απευθυνόμενη σε όλους  τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας για να αντιμετωπιστούν φλέγοντα ζητήματα που ταλαιπωρούν το λαό μας όπως οι συνέπειες της πανδημίας στην υγεία , την εκπαίδευση , τη ζωή ,καθώς και η ένταση της αντιλαϊκής επίθεσης με αιχμές το νόμο έκτρωμα του Χατζηδάκη, τις αντιεκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις , την αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος και την ένταση της εργοδοτικής τρομοκρατίας και κρατικής καταστολής. 

        Έτσι, ανοίγοντας μια σειρά πολιτικών πρωτοβουλιών η ΚΟΒ Εκπάιδευσης Τρικάλων του ΚΚΕ καλεί εκπαιδευτικούς , γονείς και μαθητές να συζητήσουν πάνω στην καθημερινότητα και την προοπτική της εκπαίδευσης των παιδιών μας σ’ένα φόντο σύνθετων εξελίξεων . Όπου οι μεγαλοεπιχειρηματίες σχεδιάζουν το σχολείο της αγοράς και των κερδών τους. Η κυβέρνηση  νομοθετεί για τα συμφέροντά τους . Οι εκπαιδευτικοί , οι γονείς και μαθητές αντιστέκονται. Το κράτος ποινικοποιεί, καταστέλλει και εξαπατά με το μύθο της αναβάθμισης του σχολείου. Πώς μπορούν σ’ αυτές τις συνθήκες να ικανοποιηθούν οι μορφωτικές ανάγκες των παιδιών μας; Ποιος είναι ο δρόμος για ένα σχολείο που να μορφώνει και όχι να εξοντώνει;

      Η εκδήλωση –συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Νοέμβρη , στο Μουσείο Τσιτσάνη , στις 7μμ. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος , γραμμματέας της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

      Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας κατά του κορωνοϊού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.