Τελευταίες Ειδήσεις

Σε Τρίκαλα και Γιάννενα περιοδεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο




Ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει την σκυτάλη και επισκέπτεται την Θεσσαλία και κατόπιν την  Ήπειρο στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρίσκεται στην περιοχή μας το Σάββατο καθώς οι συνεργάτες του τον έκλεισαν να μιλήσει στους ανθρώπους του κόμματος στο cafe του Μουσείου Τσιτσάνη στις 13,00 μμ και την Κυριακή όπου αναμένεται πέρα από τις συναντήσεις και τις επαφές που θα έχει να πραγματοποιήσει και κεντρική ομιλία στα Γιάννενα καθώς αναμένεται να μεταβεί στον όμορο νομό πιθανών το πρωί της Κυριακής εαν και εκτός απροόπτου δεν ταξιδέψει το Σάββατο μετά την ομιλία .. Το πρόγραμμα της επίσκεψής του πάντως  είναι υπό κατάρτιση από το γραφείο του.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά ο υποψήφιος πρόεδρος στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. στις 5 Δεκεμβρίου ευελπιστεί σε μια αθρόα  συμμετοχή νέων και παλιών στελεχών του κόμματος στα Τρίκαλα όπου αναμένεται να  θέσει  το διακύβευμα των εσωκομματικών και των Εθνικών εκλογών στη χώρα, καλώντας  σε μαζική συμμετοχή στις παραταξιακές κάλπες με στόχο η Ελλάδα να αποκτήσει την προοδευτική φωνή που έχει ανάγκη, αισιοδοξώντας παράλληλα για  ενδεχόμενη  νίκη του στις εκλογές του Δεκέμβρη, νίκη η οποία θα είναι της νέας γενιάς . Πάντως θεωρείται βέβαιο ότι παράλληλα  θα κάνει αναφορά και στα θέματα της πόλης των Τρικάλων ως απόλυτα ενημερωμένος για την κατάσταση του νομού από τους φίλους του στην πόλη ….

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.